Privacyverklaring

Gebruik van onze diensten

Wij zijn erkentelijk voor uw vertrouwen. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacy beleid is van toepassing op de website en online-diensten van de Gereformeerde Kerk te Rotterdam (GKR). Door gebruik te maken van deze website (www.bergsingelkerk.nl) geeft u aan het privacy beleid te accepteren. De GKR respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Intranet

Om het interne gedeelte van de website van de GKR te kunnen gebruiken, worden persoonsgegevens opgeslagen. Dit gedeelte is alleen bedoeld voor gemeenteleden of gastleden. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en zijn inzichtelijk voor andere leden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de GKR of die van een derde partij. Leden en gastleden van de GKR kunnen ten alle tijde bij het Kerkelijk Bureau opvragen welke gegevens zijn vastgelegd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar het Kerkelijk Bureau van de GKR. Het Kerkelijk Bureau zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens kunnen worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de GKR.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring en het goed laten functioneren van de website.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers / vrijwilligers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Zondagsbrieven

De GKR biedt, zowel voor de Bergsingelkerk als voor BMVier, zondagsbrieven  aan voor interne doeleinden. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Privacybeleid Foto’s

Beelden geven veel meer weer dan woorden. Zij geven sfeer weer en maken de site aantrekkelijker. Door gebruik van foto’s wil de GKR toegevoegde informatie verschaffen.
De foto’s worden enkel gebruikt op de website van de GKR of voor intern gebruik en zijn niet bestemd voor verdere publicatie en/of vermenigvuldiging.

Bezwaren tegen een foto op de website van de GKR

In verband met de bepalingen betreffende de schending van het portretrecht en/of de schending van de privacywetgeving (Wet bescherming persoonsgegevens) zullen foto’s op verzoek van betrokkene altijd verwijderd worden. Zodra de webmaster uw schriftelijke of digitale aanvraag binnenkrijgt, wordt na controle van de gegevens de foto verwijderd. U krijgt van de webmaster een email bericht naar aanleiding van uw bezwaar.

Links naar andere websites

Onze website bevat links naar websites van derden die mogelijk andere voorwaarden kennen voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij hebben geen invloed op de verwerking van uw persoonsgegevens via websites van derden.

Opname Kerkdiensten

Gemeenteleden die niet bij de kerkdiensten aanwezig (kunnen) zijn, bieden wij de mogelijkheid om via kerk-tv de kerkdienst te volgen. Bij het maken van de opname proberen wij een zorgvuldig evenwicht te vinden tussen de privacy van de bezoekers van de kerkdienst en de betrokkenheid van de kijker bij de kerkdienst.

Koppeling met Derden

Als een gebruiker gegevens, die worden verzameld via de website van de GKR, deelt met toepassingen van derden, zoals andere platformen of apps, dan zijn op de verwerking daarvan door deze derden uitsluitend de privacy policies van die derden van toepassing. Hieronder is mede begrepen, maar daartoe niet beperkt, het openbaar delen via social media. De GKR heeft op hun gegevensverwerking geen invloed.

Contact details

Webmaster: webmasterGKR@gmail.com