TafelTijd Bergsingelkerk

Op vrijdagavond 6 augustus ging het eerste Rotterdamse TafelTijd café van start! Dit deden we op een nieuwe locatie in Rotterdam, de Bergsingelkerk.

Alle informatie op een rij:

Bergsingelkerk, Bergsingel 150, Rotterdam

Hoe en wat?

Met een borrelhapje en een drankje gaan we tijdens dit TafelTijdcafé in gesprek over het thema “Gastvrijheid”, aan de hand van het verhaal van Ruth. Na de gesprekken zullen we met elkaar een kaarsje branden rondom de gebeden. Na afloop is er een borrel en ruimte voor ontmoeting en gesprekken, bij mooi weer kan dit op het kerkplein. Rond 22.00u ronden we het TafelTijd café af.

Wat mee te nemen?

Ook bij het TafelTijd café is het leuk om je bakkunsten te delen, dus voel je vrij om wat lekkers mee te nemen. Je kunt denken aan iets voor bij de koffie, hapjes voor tussen de gesprekken door, of hapjes voor bij de borrel. Het is fijn als je in je aanmelding laat weten wat je mee neemt.

Dit kan bij Lianda Groeneveld. Mail: liandag@gmail.com

Hartelijke groet,
Arjen en Lianda – namens voorbereidingsteam TafelTijdRotterdam

*Tafeltijd Rotterdam is onderdeel van WijdeKerk, een organisatie voor LHBTI+ christenen waar wij als Bergsingelkerk ook bij aangesloten zijn. Tijdens een TafelTijd café wordt er gezamenlijk wat gedronken en gaat LHBTI-ers met verschillende christelijke achtergronden met elkaar in gesprek over een onderwerp aan de hand van vragen en/of stellingen die ingaan op de relatie tussen LHBTI+ en geloven. Het thema zal deze keer “Gastvrijheid” zijn. Voel je welkom als LHBTI-er aan te sluiten bij dit TafelTijd café. Opgeven is noodzakelijk.