Activiteiten

Wij zijn verbonden met stad en wijk. In onze stad Rotterdam gebeurt van alles. Wij maken deel uit van dat gebeuren. Zingeving, cultuur, eten, muziek, discussie en gewone gezelligheid, het is allemaal te vinden in onze kerk. Kijk in onze kalender voor alle activiteiten of lees hier meer over ‘Samen aan tafel’.

Voordat de zomer aanbreekt en sommigen op vakantie gaan is er nog een High Tea.

Wat is het fijn om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer .

Natuurlijk kan dat na de dienst op zondag, maar ook op deze middag in juni.
Deze keer op vrijdag, omdat op de zaterdag de kerk al bezet is.
Een kopje thee met wat lekkers en rustig de tijd voor een praatje.
Iedereen is welkom, vanaf 14.30 uur kunt u terecht.
Schuif gezellig aan in de zijzaal van de BSK.
Heeft u geen eigen vervoer en wilt  u worden opgehaald, bel dan even naar
Annemarie van Zessen 010-4650932

Kathinka, Tineke en Annemarie nodigen u van harte uit.

Elke zaterdagmiddag is de Bergsingelkerk tussen 15:00 uur en 17:00 open voor bezoekers.

Op woensdagavond 19 juni gaan we weer samen aan tafel. U hoeft niet te koken, wij doen dat voor u!

In de prachtige, beeldbepalende kerk aan de Bergsingel, luiden we niet alleen op zondag de klok, maar vieren en
voelen we het leven van alledag. En eten hoort daar bij. We organiseren de maaltijd voor buurtbewoners en leden van de Bergsingelkerk.

We koken een vegetarische maaltijd én een maaltijd met vlees. We steken kaarsjes aan.

Genoeg overtuigd? Laat ons alleen nog even weten of u komt.
Opgeven kan door te bellen naar: 06-10757827. Er is plek voor 25 personen. Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni.

De maaltijd duurt van 18:00 uur tot 19:15 uur. Mee-eten is gratis. We vragen aan het einde om een vrijwillige bijdrage die voor u past.

Flyer samen aan tafel zomer 2024