Activiteiten

Wij zijn verbonden met stad en wijk. In onze stad Rotterdam gebeurt van alles. Wij maken deel uit van dat gebeuren. Zingeving, cultuur, muziek, discussie en gewone gezelligheid, het is allemaal te vinden in onze kerk. Loop eens binnen en maak kennis met een gastvrije geloofsgemeenschap!

Elke maandagavond wordt er om 18.00 uur in de voorzaal van de kerk een maaltijd geserveerd. U bent van harte welkom om mee te eten.
Wel graag opgeven, op zijn laatst de donderdag daarvoor, bij Wil de Graaff, tel. 010-467 3570 of email: wjdegraaffvelthoven@hotmail.com

De Bergsingelkerk is elke zaterdagmiddag open voor inloop, kopje koffie of thee, ontmoeting of het bekijken van de pas gerenoveerde kerkzaal en het winkeltje met wereldwinkel artikelen.