Nieuwe ambulant predikant Bergsingelkerk

De Bergsingelkerk heeft per 1 juni een nieuwe ambulant predikant, Petra de Nooy. Hieronder stelt Petra zich voor. 

Mijn naam is Petra de Nooy en sinds 1 juni ben ik als ambulant predikant aan de Bergsingelkerk verbonden. Ik ben nu aan het kennismaken met de kerk, met allerlei mensen en activiteiten. Er gebeurt veel in de kerk en ik heb al veel betrokken mensen ontmoet! Dank voor het welkom en hopelijk tot ziens in de komende maanden.

Zelf woon ik in Den Haag, jaren lang heb ik als buurtdominee voor de kerk gewerkt en nu als dominee voor de stad waarbij ik met kerken uit alle achtergronden en culturen samenwerk. De kerk is zo divers als de stad, op allerlei manieren, in daden en talen klinkt het evangelie. Naast dit werk probeer ik met regelmaat het strand te bezoeken en houd ik erg van muziek. Rotterdam en Den Haag hebben veel overeenkomsten, maar ook wel degelijk verschillen. Vroeger heb ik met mijn ouders in Rotterdam gewoond en het voelt al vertrouwd om hier weer terug te zijn en op een OV-fiets door te stad te rijden.

Ambulant predikant betekent een tijdelijke predikant in de tijd dat jullie als Bergsingelkerk op zoek zijn een nieuw persoon. Even de praktische info: Op dinsdagen en vrijdagen ben ik in Rotterdam. Ik ben er voor pastoraat en gesprekken, kringenwerk en af en toe een dienst op
zondag. Het telefoonnummer en e-mailadres vind je op de contactpagina.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Zegen en alle goeds,

Petra de Nooy