Gereformeerde Kerk

Iedere zondag en op christelijke feestdagen zijn er in de Bergsingelkerk en BMVier kerkdiensten. De kerkdiensten beginnen om 10:00 uur.

In de meeste diensten gaan vaste voorgangers voor. Kijk voor meer informatie over de eerstvolgende diensten onderaan deze pagina. Iedere zondag is er in de Bergsingelkerk een aparte kindernevendienst in één van de zalen.

Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie of thee in de voorzaal van beide kerken.

Urdu Gemeente

De Bergsingelkerk heeft een bijzondere band met de URDU sprekende Protestantse Gemeente (voornamelijk Christenen van Pakistaanse origine). Zondagse vieringen vinden plaats in de Bergsingelkerk alsook in Amsterdam. Als regel beginnen de diensten om 17.00 uur.
De URDU gemeente is lid van Protestantse Kerken Nederland (PKN).

Contactpersonen:
Pastor Sarwar Eric en Asha Bhatti, tel. 030 – 293 2958

Kerkdiensten in de komende weken

voorganger: nog niet bekend

In een samenwerkingsverband van Rotterdamse Binnen­stads­­gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland is er iedere zondag in de Laurenskerk een laagdrempelige vroege dienst. De dienst begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Allen hartelijk welkom!

voorganger: Aad van Endhoven

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in de Bergsingelkerk. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Herman IJzerman

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in BMVier. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Co Elshout

voorganger: Hans van der Linden