Gereformeerde Kerk

Iedere zondag en op christelijke feestdagen worden in de Bergsingelkerk (hoek Bergsingel-Bergselaan, Rotterdam Noord) en BMVier (Burgemeester Meineszstraat 4, Rotterdam Delfshaven) kerkdiensten gehouden die beginnen om 10.00 uur. De meeste diensten worden geleid door vaste voorgangers, namelijk Katinka Broos, Aad van Endhoven en Jan Prij. Na de dienst, die eindigt om ongeveer 11.00 uur, is er in de foyer/voorzaal van beide kerken een gezellig samenzijn van alle kerkleden en bezoekers; dit onder het genot van een kop koffie of thee en het  traditionele koekje.

Preekbespreking

Na de preek van de vaste voorgangers in de Bergsingelkerk of BMVier bestaat de mogelijkheid nader van gedachte te wisselen over de inhoud van de preek.
Neem na de dienst contact op met een van de vaste voorgangers.

Urdu Gemeente

De Bergsingelkerk heeft een bijzondere band met de URDU sprekende Protestantse Gemeente (voornamelijk Christenen van Pakistaanse origine). Zondagse vieringen vinden plaats in de Bergsingelkerk alsook in Amsterdam. Als regel beginnen de diensten om 17.00 uur.
De URDU gemeente is lid van Protestantse Kerken Nederland (PKN).

Contactpersonen:
Pastor Sarwar Eric en Asha Bhatti, tel. 030 – 293 2958

Kerkdiensten in de komende weken

voorganger: Bert Kuipers

In een samenwerkingsverband van Rotterdamse Binnen­stads­­gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland is er iedere zondag in de Laurenskerk een laagdrempelige vroege dienst. De dienst begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.

Allen hartelijk welkom!

voorganger: Ton Verbeek

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in de Bergsingelkerk. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Herman IJzerman

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in BMVier. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Jaap Koning

Allen hartelijk welkom!