Rond de kerkdiensten

Elke zondag en op christelijke feestdagen zijn er in de Bergsingelkerk en BMVier kerkdiensten. Onze kerkdiensten beginnen om 10:00 uur.

Allebei de kerkgebouwen zijn goed toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en scootmobielen. Voor slechthorenden is er ringleiding aanwezig. De kerkdiensten zijn ook online te volgen en terug te beluisteren.

Tijdens de kerkdiensten gebruiken we de Nieuwe Bijbelvertaling 2021 en zingen we vooral uit het Liedboek 2013. Maar we gebruiken ook andere zangbundels, zoals Zangen van Zoeken en Zien. De liturgie van de kerkdiensten in de Bergsingelkerk is in de kalender hieronder te vinden door op de betreffende dienst te klikken. In BMVier is voor iedereen een Orde van Dienst beschikbaar.

Na de dienst is iedereen welkom om elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade en iets lekkers.

Kindernevendienst

Iedere zondag is er in de Bergsingelkerk een aparte kindernevendienst in één van de zalen.

Kerkdiensten in de komende weken

voorganger: Katinka Broos

voorganger: Elbert Grosheide

voorganger: Marjo den Bakker

Collecte: Indonesië – Sterke vrouwen in de kerk
De lokale kerkgemeenschappen op Papoea spelen een belangrijke rol in de samenleving, vooral in de afgelegen gebieden waar onderwijs en gezondheidszorg slecht functioneren. Veel vrouwen nemen sociale en pastorale taken op zich. Kerk in Actie ondersteunt de kerk op Papoea in het toerusten van vrouwen voor deze taken. Zij kunnen een diaconale of maatschappelijke training volgen, maar ook een alfabetiseringscursus of naailes. Ook licht de kerk vrouwen via een voedingsprogramma voor over gezonde voeding. Meer lezen: www.kerkinactie.nl/vrouwenindonesie

voorganger: Nette Falkenburg

Collecte: Indonesië – Sterke vrouwen in de kerk
De lokale kerkgemeenschappen op Papoea spelen een belangrijke rol in de samenleving, vooral in de afgelegen gebieden waar onderwijs en gezondheidszorg slecht functioneren. Veel vrouwen nemen sociale en pastorale taken op zich. Kerk in Actie ondersteunt de kerk op Papoea in het toerusten van vrouwen voor deze taken. Zij kunnen een diaconale of maatschappelijke training volgen, maar ook een alfabetiseringscursus of naailes. Ook licht de kerk vrouwen via een voedingsprogramma voor over gezonde voeding. Kijk voor meer informatie op de website van Kerk in Actie.

voorganger: Herman IJzerman

voorganger: Katinka Broos