Rond de kerkdiensten

Elke zondag en op christelijke feestdagen zijn er in de Bergsingelkerk en BMVier kerkdiensten. De kerkdiensten beginnen om 10:00 uur.

Allebei de kerkgebouwen zijn goed toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en scootmobielen. Voor slechthorenden is er ringleiding aanwezig. De kerkdiensten zijn ook online te volgen en terug te beluisteren.

Tijdens de kerkdiensten gebruiken we de Nieuwe Bijbelvertaling 2021 en zingen we uit het Liedboek 2013. De liturgie van de kerkdiensten in de Bergsingelkerk is in de kalender hieronder te vinden door op de betreffende dienst te klikken. In BMVier is voor iedereen een Orde van Dienst beschikbaar.

Na de dienst is iedereen welkom om elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade en iets lekkers.

Kindernevendienst

Iedere zondag is er in de Bergsingelkerk een aparte kindernevendienst in één van de zalen.

Urdu Gemeente

De Bergsingelkerk heeft een bijzondere band met de URDU sprekende Protestantse Gemeente (voornamelijk Christenen van Pakistaanse origine). Zondagse vieringen vinden plaats in de Bergsingelkerk en in Amsterdam. Als regel beginnen de diensten om 17.00 uur.
De URDU gemeente is lid van Protestantse Kerken Nederland (PKN).

Contactpersonen:
Pastor Sarwar Eric en Asha Bhatti, tel. 030 – 293 2958

Kerkdiensten in de komende weken

voorganger: nog niet bekend

In een samenwerkingsverband van Rotterdamse Binnen­stads­­gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland is er iedere zondag in de Laurenskerk een laagdrempelige vroege dienst. De dienst begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Allen hartelijk welkom!

voorganger: Katinka Broos en Lydia Roosendaal

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in de Bergsingelkerk. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Herman IJzerman

Iedere zondag en op de meeste christelijke feestdagen is er een kerkdienst in BMVier. U bent van harte uitgenodigd deze met ons te vieren.

voorganger: Katinka Broos

voorganger: Herman IJzerman

voorganger: Katinka Broos

Net als in de kerststal mag iedereen langskomen om de geboorte van Jezus te vieren. Ook jij bent van harte welkom bij deze Rotterdamse Roze Adventsviering.

Het thema is:  ‘O Come, All Ye Faithful’

De viering is op 11 december. Inloop vanaf 13.30 uur en de viering begint om 14.00 uur. De voorganger is Katinka Broos. Voor en na de viering is er tijd om elkaar te ontmoeten. Lees meer over de viering in dit nieuwsbericht. De collecte is voor LGBT Asylum Support.