In Memoriam Concert

Zaterdagavond 21 november a.s. om 20.00 uur in de Bergsingelkerk.

Het is een traditie aan het worden om op de zaterdagavond voorafgaand aan de Eeuwigheidszondag een In Memoriam Concert te organiseren in de Bergsingelkerk.

In een beperkte kring is het mogelijk om een kerkelijke bijeenkomst te organiseren waarbij we door middel van passende muziek, troost en bemoediging kunnen bieden aan hen die een overleden dierbare willen gedenken.

Het belooft een mooi concert te worden! Het Vocaal Ensemble Embrace o.l.v. Ilona van Grondelle-de Kievit zal werken ten gehore brengen van o.a. Jay Althouse en Elaine Hagenberg.

Daarnaast hoort u een aantal delen uit het Requiem van Gabriel Fauré. Het ensemble wordt begeleid door Johan den Hoedt op de vleugel en Edwin Vooijs op het orgel. Er zal ook instrumentale muziek ten gehore worden gebracht van o.a. J.S. Bach.

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. U dient zich dan ook vooraf aan te melden via een mail naar beheer@bergsingelkerk.nl of telefonisch via 06-20203544.