Het barst weer los! Topmuziek in de Bergsingelkerk

Langzaam maar zeker komt het muziekleven weer op gang! Op 1 mei a.s. speelt de bekende K.O. Brass Band het volledige debuutalbum Keyo voor het eerst live in de intieme setting van onze kerkzaal met zijn prachtige akoestiek. Naar verwacht een zielsverwarmende ervaring!

Het gepresenteerde programma bestaat uit een unieke mix van stijlen: jazz/pop/neo-klassiek in vakkundige arrangementen. Door de strakke arrangementen en het uitdagende repertoire laat de synergie van deze mix de muziek stralen. Het optreden kan worden omschreven als authentiek, met de muziek als middelpunt en tegelijkertijd energiek en recht vanuit het hart. Na vele maanden trainen in de studio mag de band er eindelijk weer tegenaan. De bandleden popelen om weer de ring in te gaan met een knock-out optreden.

Het programma kan online worden beluisterd. Log in op zaterdag 1 mei om 19.30 of 21.30 uur en klik op deze link: https://kobrass.stager.nl/K.O.Brass%20Ticket%20Shop/tickets

De kosten zijn €16,00 voor het beluisteren van het optreden of €31,00 samen met  een gesigneerd album (CD).

Van harte aanbevolen!