Herfstfair Bergsingelkerk 28 oktober

Boeken, platen, curiosa en kunst! Op zaterdag 28 oktober zijn al deze spullen vanaf 10:00 uur voor een kleine prijs te koop tijdens de herfstfair in de Bergsingelkerk. Ook is er een kunstenares die u of jou live schildert.

Tijdens de lentefair kunnen liefhebbers van boeken en muziek ongetwijfeld hun slag slaan. Van Anna Enquist tot reisgidsen en van Carry Slee tot platen met muziek van Mozart. En we maken ook nieuwe kunst: je kunt jezelf laten schilderen voor een leuk bedrag.

Voor of na het kopen van de nieuwste tweedehands boeken, muziek en meer kan iedereen een kijkje in de kerk nemen. In de monumentale kerk komen al meer dan honderd jaar elke zondag gelovigen samen.

De Bergsingelkerk staat bekend om haar prachtige orgel, haar rol in de Tweede Wereldoorlog als wijkplaats voor onderduikers en voedsel uitdeelpunt. Maar ook om de karakteristieke kerkbanken, de bijzondere preekstoel en het glas-in-lood. Het kerkgebouw wordt vandaag de dag ook veel gebruikt voor concerten vanwege de uitstekende akoestiek.

Kijk in de agenda voor al onze activiteiten.

Flyer Herfstfair BSK 28 oktober