Herdenkingsconcert en gedachteniszondag op 19 & 20 november

Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, wordt op zaterdag 19 november in de Bergsingelkerk een herdenkingsconcert georganiseerd. Op zondag 20 november herdenken we onze dierbaren in een Gedachteniskerkdienst.

Deze twee bijeenkomsten geven u gelegenheid om stil te staan bij het verlies en de overledene in uw herinnering mee te dragen. Er is in onze samenleving steeds meer behoefte aan het gezamenlijk herdenken van overledenen en het delen van verdriet en rouw.

Herdenkingsconcert op zaterdag 19 november
Wij nodigen u uit voor het herdenkingsconcert Lux aeterna (Eeuwig licht) op zaterdagavond 19 november.

Aan dit concert werken het Vocaal Ensemble ‘Embrace’, de Cantorij van de Bergsingelkerk, Johan den Hoedt (vleugel) en Edwin Vooijs (orgel) mee. Het concert vindt plaats in de Bergsingelkerk, Bergsingel 150, Rotterdam.

Het concert begint om 20:15 uur. Locatie: Bergsingelkerk, Bergsingel 150, Rotterdan.
De entree is gratis met de mogelijkheid voor een vrije gift na afloop. Van harte welkom!

Gedachteniskerkdienst op zondag 20 november
Ook nodigen wij u uit voor de gedachteniskerkdienst op zondag 20 november. Er is muziek, er worden gedichten gelezen, en er is gelegenheid om een kaars voor de overledene op te steken.

Iedereen die een dierbare aan de dood heeft verloren, onlangs of langer geleden, en het fijn vindt om daar bij stil te staan, is van harte welkom! Tijdens de herdenkingsbijeenkomst worden de namen van overledenen genoemd.

De kerkdienst begint om 10:00 uur. Locatie: Bergsingelkerk, Bergsingel 150, Rotterdam.