Concert 8 juni – The Cosmic Carnival & Robert Cline, Jr.

The Cosmic Carnival is een band uit Rotterdam bestaande uit Nicolas Schuit (zang/gitaar) Frank Schalkwijk (gitaar/zang) Kay van Driel (Drums) Indra Kartodirdjo (viool/harmonica/zang).

Inmiddels zijn ze al 10 jaar onderweg en hebben ze onlangs een nieuw album uitgebracht. The Cosmic Carnival haalt hun inspiratie onder andere uit de muziek van de jaren 70. Denk hierbij aan bands als The Band en The Greatful Dead. Maar ook Bob Dylan, The Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival mogen niet worden vergeten.

Robert Cline jr. De countryzanger heeft zich op zijn tweede cd weten te verzekeren van de medewerking van The Swampers, legendarische studiomuzikanten uit de Muscle Shoals Studio in Alabama, die al bezongen werden in Sweet Home Alabama van Lynyrd Skynyrd in 1974. Het resultaat van de samenwerking tussen Cline en The Swampers, American Mojo, mag er zijn.

Entree vvk € 15,- inclusief 2 consumptiemunten
– of aan de deur € 15,- (zonder consumptie)

Voorverkoop: maak € 15,- per ticket over op bankrekening NL61 INGB 0000 018807 t.n.v. de Gereformeerde Kerk te Rotterdam ovv ‘Cosmic Carnival 080618’ en uw e-mailadres (@ teken kan niet worden gebruikt in bankgegevens dus graag apenstaartje voluit schrijven). Na ontvangst van uw betaling, krijgt u een bevestiging op het door u aangegeven e-mailadres. Dit is tevens het toegangsbewijs.

Inloop: 19.00 uur / Aanvang: 20.00 uur

Koffie, thee, fris = 1 munten
Wijn, bier = 2 munten

http://www.thecosmiccarnival.com/home
http://www.robertclinejr.com/
Facebook event