Piano recital door Jaap Eilander

Piano recital met pianist Jaap Elander

Zaterdag 25 juni 2022 is er een Flying Eagle Concert exclusief in de Bergsingelkerk te Rotterdam. Ook dit jaar hoop pianist Jaap Eilander een mooi en gevarieerd programma te spelen op de prachtige Steinway concertvleugel die deze kerk heeft staan.

In 2021 toen er nog niet veel bezoekers mochten komen, waren de concertbezoekers onder de indruk van het prachtige concert wat deze pianist gaf.

Jaap Eilander heeft weer een nieuw programma gemaakt met o.a. Prelude in g moll, BWV 535a van J.S. Bach, Musette en Rondeau van J.P. Remeau en Romance, opus 24 nr. 9 van J. Sibelius. Naast ga deze werken nog veel meer. Kortom, het gaat weer genieten worden dit jaar.

Kaarten zijn online te reserveren voor € 16,50 en kinderen tot en met 12 jaar € 8,50. Dit is inclusief een programmaboekje en 1x gratis koffie, thee of limonade voor aanvang concert.

Kaarten en meer info, ga dan naar www.flyingeagle.nl