O, die nacht!

In onze recital ‘O, die Nacht’ nemen we ons publiek mee op reis de nacht in. De nacht die ons in slaap sust en ons troost en voedt met zoete dromen. Waarin we soms juist wakker liggen en hopen op betere tijden, een thema dat velen in deze coronatijd zullen herkennen. De nacht die ons liefde brengt, genot, of juist eenzaamheid. Waarin de nachtegalen zingen en de straten uitgestorven zijn…

 

We brengen een programma van Engelse en Duitse liederen, aangevuld met het tweede deel van Schubert’s pianosonate in A majeur en de Shakespeare cyclus Let us Garlands bring van Gerald Finzi. Ongeveer een uur muziek om bij weg te dromen en je even te onttrekken aan de waan van de dag.

Wies de Greef

Wies de Greef (1993) maakte tijdens haar studietijd in Amsterdam kennis met het koorzingen. Haar liefde voor het zingen groeide vlug en na afronding van haar bachelor Culturele Antropologie besloot ze het roer om te gooien en voor de muziek te kiezen: inmiddels studeert ze in de master klassieke zang van Codarts Rotterdam.
Ondertussen legt ze zich ook toe op het solistisch repertoire. Zo zong ze bij verscheidene oratoriumverenigingen en koren als altsolist in werken van o.a. Bach, Vivaldi, Rossini en Jenkins, vertolkte ze Orfeo in de gelijknamige opera van Gluck en verdiept ze zich met haar duopartner Myrto Tzelisi in de liedkunst.

Myrto Tzelisi

When she left her hometown in Greece in search for her artistic evolution she could not foresee that she would become part of the international music scene. At first, she came to the Netherlands to complete her piano studies but then she found the perfect ground to settle as a piano performer, accompanist and teacher.
Specialized in performance on stages with regular solo and chamber music recitals around the Netherlands and abroad.