Gezamenlijke kerkdienst

voorganger: Katinka Broos

Op 15 maart 2023 is Katinka Broos 25 jaar als predikant aan onze gemeente verbonden: een feit om te vieren!

Dat doen we op zondag 19 maart in de dienst in BMVier (Burgemeester Meineszstraat 4, Rotterdam) waarin Katinka Broos voorgaat.
Er is dan geen dienst in de Bergsingelkerk!

Na de dienst en het formele gedeelte is er tijd voor koffie en daarna voor een hapje en een drankje. Dan heeft u ook de gelegenheid om Katinka te feliciteren.
Wij hopen van harte dat u hierbij aanwezig wilt en kunt zijn.

Houdt u rekening met beperkte (en overal te betalen) parkeermogelijkheden rondom BMVier. De kerk is ook bereikbaar met het OV, maar houdt u rekening met uw reistijd!

Liturgie 190323 Jubileumdienst

collecte: Stichting La Sonrisa Naranja Equador
U kunt uw bijdrage storten op rekeningnr. NL26 INGB 0000 1523 27 t.n.v. Diaconie der Gereformeerde Kerk Rotterdam o.v.v. 'collecte Stichting La Sonrisa Naranja Equador'.