voorganger: Jan Prij

Vandaag is het de zgn. Oogstzondag. De voorganger in de dienst van deze dag is de heer Jan. Prij. Organist is Maarten Spaans. De collecten zijn bestemd voor de zending en de kerk. De opbrengsten van het busjesproject zijn voor de Stichting Veilige Toekomst Weeskinderen. Het voorbedenboek, waarin u tot vijf minuten voor tien een voorbede kunt schrijven die in de dienst zal worden voorgelezen, vindt u midden in de zaal links.

Bij de dienst:

De lezingen zijn vandaag Genesis 12: 1-8 en Lucas 19: 1-10

30 jaar Wende:

Onze partnergemeente, de Eliasgemeinde in Berlijn-Prenzlauerberg (de voormalige DDR), heeft ons uitgenodigd dit heugelijke jubileum mee te vieren.
Met 8 mensen van onze kerk gaan we vanaf 7 t/m 11 november hen bezoeken, zodoende zijn we er op de 9e: de dag van het jubileum.
We gaan o.a. naar de Gethsemanékirche waar het verzet zijn grote uitstraling had voor Berlijn.